Pobite Gary Dźwirzyno Pobite Gary w Dźwirzynie - dania z dobrych i świeżych produktów. Specjalność obiektu: dorsz z pieca w borowikach, sandacz w sosie kurkowym na gnocchi, grillowana pierś w sosie curry z brokułami, gnocchi i prażonymi migdałami.
Stacja Bałtyk Dźwirzyno Stacja BałtykRodzinna restauracja powstała w 2016 roku specjalizująca się w daniach rybnych, makaronach i różnych innych daniach, dla tych co lubią zjeść na słodko też coś się znajdzie
Mesa Grill Restaurant Cafe Dźwirzyno Mesa Grill Restaurant Cafe - całoroczna restauracja, imprezy okolicznościowe i firmowe, catering, menu bez glutenu.
Smażalnia Ryb Buczkowski Dźwirzyno Smażalnia Ryb Buczkowski - Ryby Smażone, Ryby z Grilla, Zupa Rybna, Tatar z Łososia. Carpaccio z Łososia, Kalmary, Ceviche z Łososia, Śledź po Bosmańsku i wiele innych.
Smażalnia ryb U Mirka Dźwirzyno Lokalna gastronomia oparta głównie na świeżych bałtyckich rybach. Ryby smażone bez ciasta , garmażerka rybna, przekąski, ryby z pieca wszystko czego podniebienie zapragnie:)
Smażalnia Ryb U Pawlaków Dźwirzyno Smażalnia Ryb U Pawlaków w Dźwirzynie - ryby smażone tradycyjnie i na maśle, ryby pieczone na różne sposoby oraz włoska zupa rybna.
Plaza Park Dźwirzyno Plaza Park w Dźwirzynie to miejsce gdzie można zjeść obiad, ugasić pragnienie zimnym napojem, odetchnąć przy filiżance kawy lub wieczorem posłuchać muzyki, potańczyć, a nawet spróbować swoich sił w konkursie karaoke.
Beach Bar Havet Dźwirzyno Beach Bar Havet - schłodzone piwo i napoje, świeżo wyciskane soki oraz smaczne ciepłe i zimne przekąski, a także kawa, herbata i oczywiście lody.
Restauracja Oranżeria Dźwirzyno Doskonałe dania kuchni międzynarodowej, wyśmienite trunki z hotelowej piwniczki, aromatyczne cygara i wiele innych… Wolisz romantyczną kolację dla dwojga, rodzinny obiad czy huczne przyjęcie? W Restauracji Oranżeria Hotelu Senator wszystko jest możliwe. Nie czekaj, sprawdź sam!
Restauracja a`la Carte Neptuno Dźwirzyno Restauracja a`la Carte w Neptuno Resort & Spa łączy smaki natury z nadmorskimi aromatami. Siła naturalnego jedzenia, opiertego na naturalnych, sezonowych produktach, świeżych ziołach oraz pasji Szefów Kuchni - bez sztucznych barwników ani polepszaczy.